понедељак, 21. децембар 2015.

Ukrasi za zimu

Hejjjj!!

Kako ste? Ja sam veoma uzbudjena jer danas ukrasavamo nasu kucu. Isli smo u kupovinu u robnoj kuci. Ima prelepih stvari ali mi nismo mogli sve da kupimo. Kupili smo neke male jelkice,neke pahuljice, neke kao lizalice, neki podmetac koji ce mo da ukrasavamo sljokicama i jos mnogo toga......
Pa sada cu vam pokazati slike od toga sta sam sve kupila.
😊

недеља, 20. децембар 2015.

Decembar favorites

Hejjj!!
Odavno nisam pisala post jer jednostavno nemam tolko vrememena zbog skole. Pa kako ste vi?!? Ja se osecam odlicno a pomalo i nervozno zbog sutrasnjeg dana. Imam kontrolni iz srpskog!!

Pa u ovom postu zelela sam da vam pokazem decembar favortes Tu ce biti raznih parfema i drugih stvari.

Pa da ne duzim hajde da predjemo na post i slike.

среда, 2. децембар 2015.

Wallpapers for decembar

Hej ljudii!!!

Pa odlucila sam da svakog meseca postavljam moje omiljene slike za mesec koj ce da sledi. Pa sada je poceo decembar i jos malo je Nova Godina. I ovom postu zelela sam da vam pokazem neke slike (nisu moje)  za zimu. Pa hajde da pocnemo.

субота, 14. новембар 2015.

More 2015

Hejjj!! Pa znam da sam vec rekla da cu pisati ovaj post, ali nisam mogla da nadjem slike. Bile su u mom telefonu ali kada sam htela da napravim post moj brat je izbrisao slike. Pa tek sad pisem ovaj post i tu cu vam pokazati neke moje slike sa mora. Bila sam na moru u Bugarskoj  u Pomorje. Isli smo u akva park u Nesebar i bilo je isuvise zabavno. Slike iz akva parka su u fotoaparatu tako da cu vam slike iz akva parka pokazati u posebnom postu. Vreme je bilo lepo ali je jedan dan padala kisa i bilo je oblacno sto cete videti i na jednoj od slika!

Pa hajde da predjemo na slike, nadam se da ce vam se svideti!

среда, 4. новембар 2015.

My favourite outfit for autumn

Hejjj!! U ovom postu sam zelela da vam pokazem neke outfite za jesen.
Pa pokazacu vam neke slike.
Nadam se da ce vam se post svideti.Ako vam se svidi komentarisite sta zelite u sledecem postu!!!
Pa da krenemo:

недеља, 1. новембар 2015.

My favourite wallpapers for helloween

Caoo! U ovom postu sam zelela da vam pokazem neke slike za Noc Vestica!
Slike su sa interneta i nadam se da nece smetati!
Nadam se da ce vam se svideti post!!

недеља, 4. октобар 2015.

My town

Pa u ovom postu zelela sam da vam pokazem moj grad ili neka prelepa mesta u mom gradu. Naravno na kraju cu postaviti slike kako mozeti da vidite kako izgleda grad u kome ja zivim.

Bez obzira sto je jesen pocela u mom gradu neprestano vlada vrucina. Svi jedu sladolede i komotno se oblace. Nadam se da ce jos neko vreme ostati ovako toplo.

Pa da vam pokazem slike.