уторак, 23. јун 2015.

Moji omiljeni blogovi

Zdravo svima!

Pa kao sto znate-letnji raspust je poceo i ja trenutno uzivam u ovakvim prelepim letnjim danima.(uskoro ce post za to)
U ovom postu cu vam reci koji su moj omiljeni blogovi, zasto mi se svidjaju i sta volim kod njih. Odavno sam zelala da napisem ovaj post, samo nisam imala vremena, ali sada kada je letnji raspust imacu mnogo vise vremena da pisem vise postova. Pa nezelim da odugovlacim previse i zato hajde da pocnemo sa postom!\





  1. Kapeges life moments-ovaj blog volim jer je zanimljiv poucan i zabavan. Blog vodi Andriana Bozic koja je veoma lepa, zanimljiva i dobra u pisanju. Volim taj blog jer mogu da nadjem bilo koju kategoriju-fashion,diy,beauty...
  2. Andreas world-blog je neverovatan,definitivno bi trebalo da ga pogledate,ja ga obozavam a nadam se da ce te i vi!
  3. My life moments(mylifemoments123.blogspot.com)-ovaj blog je zaista dobar. Blogerka koja vodi blog se zove Mia i svake  nedelje postavlja po tri posta. Na blogu mozete naci postove o modi,diy,beauty i njenom zivotu. Nov je blog zato bi vam preporucila da se uclanite!
  4. Everything from Ksenija-Blog vodi devojcica Ksenija koja pise postove o diy,lepota... Preporucila bi vam da je pratite. 



Uredu to je to od posta,malo je kraci nego sto sam mislila ali nema veze bitno je da je dobar. Nadam se da vam se post svideo i zelela bih da pratite sve ove blogove kao i moj. To je sve,caoooo!!!

7 коментара: